Her blir det masse aktiviteter, show, musikk, pirater, klovner, brannbamser, tull og tøys – i tillegg til alt det morsomme man kan oppleve på Hulfjell familiepark i tillegg!

På scenen kan du oppleve Brannbamsen Bjørnis, klønete og kvikke piraten Kaptein Knuff, den verdenskjente gateartisten og klovnen Mr. Toons, den fremadstormende artisten Zoe fra Kragerø og talentfulle Karoline Bråthen Valnes fra Bamble og den nyskrevne interaktive forestillingen Hulfjellheksa og den mystiske skatten.
I tillegg kan vi tilby ansiktsmaling, kjøring med Gråtass, heftig klatrevegg, matverksted, nærkontakt med dyra i parken og badeparken er åpen hele dagen!

Portene åpner kl 10:00 og stenger kl 17:oo

 

Brannbamsen Bjørnis

Brannbamsen Bjørnis, kjent fra barneprogrammet på NRK,  kommer til Hulfjell Barnefestival!

Brannbamsen Bjørnis har kanskje verdens viktigste jobb – han skal trøste og glede barn som har vært utsatt for ulykker og traumer. Og så har han mange gode råd om brannvern – til alle. I sommer kommer han til Hulfjell Familiepark med en helt egen forestilling.

Bjørnis-universet passer ekstra godt for barn for tre år og oppover. Men yngre Bjørnis-fans kan selvfølgelig også bli med. Kanskje du kan bli med å lære Bjørnis sin helt egen dans?

 

Mr Toons

Mr. Toons «Den profesjonelle idiot»
Internasjonalt prislønnede klovn og akrobat.
Opplev den originale mega-ballongmannen som blir borte i en kjempeballong, luftakrobaten på den 3.5 meter høye giraffsykkelen, tryllekunstneren, sykkel-ekvilibristen og sjongløren.
Direkte kontakt og dialog med publikum, improvisasjon og sprø innfall gjør at ditt arrangement med Mr. Toons alltid blir en spesiell opplevelse.

Kaptein Knuff

Kaptein Knuff er en kvikk, men klønete pirat med sjøens dårligste ordspill, og atlanterhavsrekord i ballongdyr. For øyeblikket har han gått i land, og vil gjerne vise publikum på Hulfjell sine flotte sjømannskunster. Det går forøvrig ikke alltid helt etter planen…

Dette er et fysisk og humoristisk show for hele familien. Her får vi oppleve slapsticks, tryllekunster, fakirstunts og herlig, barnslig stand-up.

Tobias Vik har jobbet som skuespiller siden 2005, og hele tiden jobbet klart mest for barn og unge. Han turnerer flere forestillinger, men på Hulfjell barnefestival møter vi han som den snodige, morsomme og klønete piraten «Kaptein Knuff»

Zoe-Loes Barree

Kragerøjenta Zoé er et stort musikktalent, som blir spådd en stor musikalsk fremtid. Hun er halvt tysk og halvt nederlandsk og kom som 2 åring til Norge i 2008. Hun hadde sin første store performance i Tokestua kultursal som Cosette i en musikaloppsetning. Etter dette har hun deltatt i The voice kids i Tyskland og Norske talenter, hvor begge gangene kom helt til semifinalen. Hun liker å gå sine egne veier og har i ung alder allerede blitt en habil låtskriver. Utenom musikk liker Zoé å lese og er opptatt av natur og historie.

Karoline Bråthen Valnes

Drangedalsjenta Karoline Bråthen Valnes er kun 19 år, men har allerede opparbeidet seg mye sceneerfaring, både på teaterscene, kor, band og soloartist. Hun går på rockelinja ved Trøndertun Folkehøgskole i Trøndelag, men har drevet med musikk og sang siden hun var 3-4 år gammel. Hun har stått på musikalscene i Tokestua, hun har deltatt på UKM gjentatte ganger, hun er vokalist i storbandet Springsteens of Telemark I 2020 vant hun Drømmestipendet. Hun definerer seg selv som en musikalsk potet som brukes til det meste og hun er tilfreds i mange ulike genre, selv om det ofte sentreres rundt blues, rock og pop-punk.. Hun har høye musikalske ambisjoner der hun ønsker å slippe ut egen musikk, noe vi ikke skal se bort ifra vil skje i nær fremtid.

En stor takk til våre sponsorer

Handlekurv
Du har ikke booket noe enda
Fortsett å bestille