Velkommen til en ny norrøn aktivitetsløype

Forn Speki

Forn Speki er en ny norrøn aktivitetsløype på Hulfjell Familiepark som passer for hele familien. Aktivitetsløypa ligger ved den store trefiguren Yme ved inngangspartiet. Løypa er vakkert utformet med trefigurer, sti og har eget amfi med teaterforestillinger på utvalgte dager som er svært populær.

Den store trefiguren Yme på Hulfjell.

Den store trefiguren Yme på Hulfjell. Foto: Morten Bjerk.

Den store trefiguren Yme på Hulfjell

Har du sett den store trefiguren Yme som speider over familieparken vår? I den nye norrøne løypa Forn Speki kan du lære om historien rundt Yme og den norrøne mytologien. Vi har satt opp skilt langs løype med informasjon.

Aktivitetsløype og søte kaniner

Det er helt klart de søte kaninene våre som er mest populært for de minste. Her kan du kose og se på kaninene som bor i et norrønt tun. De litt eldre barna og voksne kan utfordre seg selv i en aktivitetsløype med flere gøyale oppgaver.

Teater for barn

I sommersesongen har vi teaterforestillinger hver lørdag i juli. I år jobber vi med et helt nytt show med Grimborgen. Første året med forestillinger på Hulfjell ble en stor suksess, og vi ønsker å fortsette med teater for barnefamilier.

Egen bok om Forn Speki

Vil du lære mer om norrøn mytologi? I vår resepsjon selger vi en bok som er laget med utgangspunkt i vår aktivitetsløype skrevet av Per Esborg.

Ønsker du å arrangere Barnebursdag på Hulfjell?

Da kan vi lage et opplegg med teaterforestilling, mat og oppevlser med dyr.

Den store trefiguren Yme på Hulfjell.
Gutt på amfiet i Hulfjell Familiepark.
Gutt og mor prøver aktivitet i Forn Speki løypa.
Tre voksne som sitter på benk og ser utover Toke vannet.
Handlekurv0
Du har ikke booket noe enda
Fortsett å bestille