For store og små barn

Aktiviteter på Hulfjell

På Hulfjell Familiepark har vi mange forskjellige aktiviteter for barn i alle aldre.

Gutt fyller drivstoff på en leketraktor i parken.

Leketraktor på Hulfjell.

9 meter høy klatrevegg

En av våre ansatte vil sikre deg som skal klatre i klatreveggen. Her kommer du høyt opp på låveveggen, og får testet dine klatreegenskaper. En morsom aktivitet for de som ikke har så veldig høydeskrekk.

Lekeplasser

Lekeplasser med blant annet trøtraktorer, husker, sandkasser, elektriske gravemaskiner, lekestativer, mini Tarzanløype med mere. Dette passer for små barn som vil leke i tillegg til å se på dyrene.

Ponniridning

Ønsker du å ri på en av våre ponnier kan du henvende deg til personalet på Hulfjell. Du vil bli leiet mens du rir på ponnien, og det må ikke være alt for mange personer i parken for å gjennomføre denne aktiviteten.

Sitte på i tilhengeren etter gårdens traktor

Traktoren står på på tunet, og i løpet av dagen i hovedsesong vil en av våre ansatte kjøre en tur med vår egen gråtass traktor med tilhenger.

Forn Speki

Opplev vår nye norrøne aktivitetsløype Forn Speki. Her kan du lære mer om norrøn mytologi, ta del i aktiviteter og kose med kaniner. På utvalgte dager i hovedsesong vil det være teaterforestillinger, disse er svært populære så husk å kjøp billett.

Sør-Norges største flytende vannpark

Hulfjell Vannpark er en svært populær aktivitet på varme sommerdager. Husk å kjøpe egen billett for å ta del i denne aktiviteten.

Andre vannaktiviteter

Nede ved vannet har vi også tråkkebåter, kano og fiskeutstyr til leie. En egen brygge med badestige for de som vil ta en dukkert, utenom Vannparken.

Ta kontakt med personale for informasjon om aktivitetene når du er på å besøk hos oss. Det kan bli endringer i aktiviteter og tilgjengelighet.

Vi tilbyr også kjøp at mat og drikke til våre gjester. Både isbar, kiosk og matvogn er åpen for å fylle sultne mager innimellom aktivitetene.

Traktor kjøring på Hulfjell. Foto: Morten Bjerk.
Klatrevegg på Hulfjell. Foto: Morten Bjerk.
Handlekurv0
Du har ikke booket noe enda
Fortsett å bestille