Overnatting på hytter i Drangedal

Velg deg en av Hulfjell sine flotte hytter

I vannkanten på Hulfjell familiepark ligger våre hytter for utleie hele året. Hyttene er godt egnet for en barnefamilie, et par eller venner som ønsker å ta livet med ro.

Fra hyttene har du utsikt til innsjøen Toke. Toke-vannet er kjent for sine mange små og store øyer – like mange som det finnes dager i året. Hulfjell familiepark har kanoutleie og utlån av vester. Ta med deg kaffekoppen ut på bergene en sval morgen eller kast fiskesnøret ut fra egen brygge.

Hytter for folk og firbente

PODHYTTER PÅ HULFJELL FAMILIEPARK

Podhyttene på Hulfjell Familiepark ligger i naturskjønne omgivelser med fantastisk utsikt. Hyttene har dobbel køyeseng med plass til 4 personer. Hund er tillatt.

Bestill en hytte    →
Vår nyeste hytte

Utsikt fra Utsikten

Usjenert beliggenhet, bo på din egen berghylle med panoramautsikt over Toke.

Bestill en hytte    →
Sjarme i sjøkanten

Bestill Sjøboden

Hytta har en unik beliggenhet, med fantastisk utsikt over vannet, og kjempefine bademuligheter rett utenfor døra! 

Bestill en hytte    →
Camping i vakre omgivelser

Overnatting camping

For deg som ønsker å overnatte i telt, bobil eller campingvogn, les mer om Hulfjell sin Bobicamp.

Bobilcamp    →

Dyr og aktiviteter på Hulfjell

Fra Sjøbua har du tribuneplass til Vannparken – Telemarks største flytende vannpark. Her får du garantert vannsprut og en liten vekker av konkurranseinstinktet i sommersesongen.
Samtidig har gården mange lune områder om du ønsker å slappe av på en liten høyde og være litt for seg selv eller gå langs gjerdene nær gårdsdyrene som beiter på denne idylliske halvøya.

Mat og drikke

I sommersesong kan du få kjøpt mat og drikke fra en av våre matvogner og kiosk. I hyttene Sjøboden og Utsikten finnes kjøleskap og kokemuligheter. Vi har og en koselig grillhytte som er åpen for våre gjester, samt bålpanne og benker.

Fasiliteter

I kort avstand fra hyttene ligger sanitæranlegg med do og dusj. Dyner og puter er inkludert i prisen, og sengetøy kan leies. Kopper og kar er på stedet. Utvask er inkludert i prisen.

Parkering og adkomst

Hulfjell ligger fem minutter med bil sør for Drangedal sentrum i Telemark. Skiltet avkjøring fra hovedveien og følg grusvei ca. 1 km. Parkering er inkludert i inngangsprisen. Hyttene er pga. plasseringen i naturen ikke tilgjengelig for rullestol.

Se informasjon, priser og bestilling

Handlekurv0
Du har ikke booket noe enda
Fortsett å bestille